torsdag 31. mai 2012

A Compendium of Curiosities 2 Challenge 7

Studio L3 utfordring # 7 Brushless watercolor ...s49 i boken til Tim Holtz - A Compendium of Curiosities volum II Sponsored by eclectic Paperie
Da klarte jeg i siste liten og sende mitt bidrag til Studio L3. Har stanset ut tagsen (akvarellpapir) og motivet. Farget tagsen med distress ink og brukte en maske (gesso) på siden. Pyntet med tekst, blomster og bånd.

mandag 21. mai 2012

Tiden flyr når du har det gøy !

Studio L3 compendium-of-curiosities-2-challenge-6

Technique 6: Tissue Wrap Collage
A Compendium of Curiosities, Vol II, page 38
Sponsored by The Funkie Junkie's Boutique



Have a nice day

onsdag 16. mai 2012

Tags

Studio L3 utfordring:
Compendium of Curiosities 2, Challenge 5!
Tim Holtz's A Compendium of Curiosities, Volume 2, page 48
Sponsored by Simon Says Stamp




her er mitt bidrag. Har embossed tagsen og limt på tissue-paper. Farget tagsen med distress
stain og distress stempel pute. Brukte også crackle paint.


torsdag 10. mai 2012

Bursdagskort

Har fargelagt med copics. Stempel er fra Bildmålarna, kortet er pyntet med utstansete blomster, små roser, swirl og perler. Og 2 tags, som man kan skrive på. legger kortet til utfordring: Bildmålarna challenge 23, Kort o Mania; Anything goes, Nordsalten hobbyklubb # 53 Flower Power

mandag 7. mai 2012

Utfordring StudioL3

Studio L3 utfordring 4: Technique 4: Faded Layers A Compendium of Curiosities, Vol. 2, Page 43
Har brukt Distress-stempelputene for å farge tagsen og båndet. Brukte faded layers teknikk. Stemplet fuglene og swirl. Teksten stemplet jeg ekstra og klippet ut. Stanset ut hjerte og kronen og limt på siden.

søndag 6. mai 2012

HJERTEBODENS JULEBLOGG Maiutfordringen - Dekorert papirpose med lag på lag
Har dekorert posen med papiret fra Pion design. Har brukt tre forskjellige lag med papir, også pyntet med postkort, sommerfugl, en tag og litt metall. Båndet og sommerfuglen har jeg farget med Distress-stempelpute. Sommerfuglen har også fått ett lag med crackle paint.
Har embossed rammen, farget tagsen med Distress-stempelputene. Pyntet med metall, laget blomst av tape til Tim Holtz. Flettet bånd og stiftet fast.
Har malt tagsen med hvitt gesso. Stemplet på og dekorert med litt metall, ett hjerte, en billett (stempel fra Tim Holtz, klippet ut) og en liten blondekant nederst (brukt metallfolie og stanset ut) Tall 24 er crackelert.

torsdag 3. mai 2012

Curious!

Studio L3 utfordring: Marbled Stains. A Compendium of Curiosities Tim Holtz, Vol. 2, page 46
Har brukt Dristress-Stain til Marbled Stains teknikken. TCW template, dylusions stemplene "Ruby Rainbow", dimensional pearls, Claudine Hellmuth acrylic paint og black gesso. (alt fra Ranger)